Ripped jeans and white shirt

4/24/2016


Jeans and sneakers are always a good pair for a great Spring outfit. There is no better combination than ripped jeans with loose shoes. I remember when ripped jeans came into the fashion  in 5-6 years ago, it was alternative and rebellious haha, it's a must have today. One of my favorite combination is ripped jeans and white shirt. It's totally stylish and highly comfortable, great look for all day or a dinner with the friends. 

Farmer és egy sportcipő mindig jó választás egy nagyszerű tavaszi összeállításhoz. Nincs is jobb mint szakadt farmert kombinálni egy laza cipővel. Emlékszem, amikor 5-6 éve először bejöttek a divatba a szétszaggatott farmerek, akkor még sokan polgárpukkasztónak és alternatívnak találták haha, ma már kötelező darab. Az egyik kedvenc kombinációm a fehér póló + farmer, mert stílusos és kényelmes is egyben. Tökéletes nappali vagy "vacsora a barátokkal" viselet. 



Chooising the material is a key point when I'm buying jeans. My skin is sensitive and I cannot tolerate too much synthetic materials. Fortunately there are a lot of shops where you can buy soft and comfy jeans even in bio or organic cotton, what made without toxic what is better for you and for the wildlife also, so you can save animals and be fashionable together.

Az anyagválasztás nálam egy lényeges pont a farmervásárlásnál, ugyanis fontos hogy ne legyen túl műszálas, mert azt sajnos nem tolerálja az érzékeny bőröm. Ma már elég sok helyen lehet venni organikus vagy biopamut anyagból készült farmerokat, amelyeket teljesen vegyszermentesen állítanak elő, így nem csak a bőrödet de az állatvilágot is véded a kevesebb méreg használat miatt. 




I am wearing:
1. Jeans: Zara
2. White shirt: Promod
3. Sneakers: Adidas Gazelle
4. Blazer: Mango



You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook