Cotton candy // Vattacukor

1/06/2016


One of the best things in the winter are the amazing colors. Once the sky is crystal blue like the sky meets with the ocean or once it is pink like the cotton candy. Today the creamy pink met with the cold winter blue which harmonized with my dusky pink coat. This coat is perfect for winter, it is made from wool and super warm. I usually wear with my grey cap which I think gives a little French style to my outfit. I need to apologize for the quality of the pictures, but I wanted to give you back this special sunset and some picture are a bit dark. The location was in the part of Wien called Spittelau and there is a bridge over the Danube canal. During the shooting just appeared the Danube ship in Christmas light. As long as the boat passed while the last rays of the sun vanished over the horizon

Szerintem az egyik legjobb dolog a télben hogy különlegesek a színek az égbolton. Egyszer az ég kristálykék, mintha találkozna az óceánnal, máskor meg rózsaszín mint a vattacukor. Sőt a két jelenség összeolvad vagy egyszerűen csak hófehér és szürke minden.  Ma éppen a rózsaszín találkozott a hideg téli kékkel, ami harmonizált a fáradt rózsaszín kabátommal. Ez a kabát tökéletes télre mivel gyapjú és szuper meleg. Általában a szürke sapkámmal hordom, ami egy kis francia hangulattal dobja fel az outfitemet. Elnézést kell kérnem a képek minősége miatt, néhol sötétek lettek, szerettem volna visszaadni ezt a különleges naplementét, és a szürkületben így sikerültek a képek. A helyszíne egyébként Bécs Spittelau városrésze, ahol található egy híd ami átszeli a Duna csatornát. A fotózás közben éppen felbukkant az egyik hajó teljes karácsonyi fényekben. Amíg elhaladt alattunk, az utolsó napsugarak is eltűntek a látóhatáron.















Coat: Zara // Jeans: Bershka // Cap: River Island



You Might Also Like

5 comments

  1. Thank you! :) I follow you also! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett! hangulatosak a képek! :)

    VálaszTörlés
  3. Hi. Your blog is nice. This is a great post and I thought the photos of you with the steel lines and angles in the background were striking!

    VálaszTörlés
  4. Fantastic! :) I'm totally in love with the coat! I adore pastel colours!

    VálaszTörlés

Like us on Facebook